Directionare

De la Gara de Nord, 5-10 minute de mers pe jos:

Cand coborati din tren mergeti drept inainte catre capatul liniilor de tren si apoi continuati pe aceeasi directie de-a lungul culoarului central al garii. Veti ajunge in fata principalei iesiri/intrari a Garii de Nord (cea cu coloanele inalte). Aici o luati la dreapta de-a lungul strazii Witing, iar la capatul ei, o luati la stanga pe Calea Plevnei si apoi din nou pe prima strada la stanga. Aceasta este strada Mircea Vulcanescu (fosta Stefan Furtuna). Hostelul se afla in prima casa pe partea stanga. Intregul traseu parcurs pe jos, dureaza 5-10 minute si nu are sens sa luati taxi sau transport in comun (de la Coloane, din Gara de Nord, 1 statie cu orice troleibuz pe aceasi ruta indicata pentru a merge pe jos).

De la Aeroportul Otopeni sau Baneasa:

  1. Autobuz – Linia expres 780 (2 bilete – 7 lei) pleaca din aeroport la fiecare 15 minute in timpul saptamanii si la fiecare 30 minute in weekend, circuland de la 5 dimineata pana la 11 seara. Coborati din autobuz la statia Gara de Nord si de acolo urmati instructiunile de mai sus (capitolul “Daca sositi cu trenul”).
  2. Taxi – Asigurati-va ca taxiul pe care il luati foloseste aparatul de taxare si ca preturile sunt in limte normale (intre 1.6 si 2lei/km). In acest caz, calatoria nu trebuie sa coste mai mult de aproximativ 50 lei de la Otopeni si 20 lei de la Baneasa. Daca puteti face comanda telefonica de taxi, va recomand Compania Taxi 2000: 0040219494.

Puteti ajunge la hostel si cu alte mijloace de transport in comun.

In apropiere de hostel sunt statiile urmatoarelor mijloace de transport in comun:

  • Autobuze: 123, 133
  • troleibuze: 62, 71, 85, 93, 96. Coborati la statia Mircea Vulcanescu sau Plevnei (functie de directia din care veti sosi).
  • Metrou: Gara de Nord, Eroilor (vedeti harta pentru detalii)

Drum bun si va asteptam!